Diğer Bölümde Ne Olacak #1 - İçerde 35.Bölüm

19 Mayıs 2017 Cuma 0 Yorum


Diğer bölümde ne olacak adlı serimizin ilk blog'u sitemizin tanıtımında görmüşsünüzdür. Serilerle devam edicez demiştik serilerden biride bu bu blog'ta İçerde adlı dizinin önizlenim'ini yapıcaz. İçerde gibi başka dizilerinde önizlenimini yapmamızı istiyor iseniz yorumlarda belirtin.



Öncelikle 34. Bölüm'de neler olmuştu en son izliyorsanız Celal ve adamları Yusuf Müdür vurmuştu ve suçu Sarp'a atabilmek için bazı şeyler yapmışlardı. Sonra polis gelmişti ve gerçektende Sarp'tan şüphelenmişlerdi ve dizi orada bitmişti. İçerde dizisini izliyor iseniz bilyorsunuzdur dizi bitince diğer bölümden ufak bir sahne veriyorlar. O sahnede Sarp polislere polis olduğunu ve Yusuf Müdür ile bir operasyonun içinde olduğunu ve onu öldürmediğini söylemeye çalıştı. Ama polisler pek inanmış gibi gözükmüyorlardı.


Yanılmıyorsam dün akşam saatlerinde ise 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Ben size 35 bölüm fragmanını ve kendi fikirlerimi ele alarak diğer bölümde neler olacağını söyleyeceğim. Fragmanda anlayacağım kadarıyla Sarp'ın gizli soruşturmacı kaydı ortaya çıkmıyor ve Sarp'ın işi biraz zorlaşıyor ama Sarp'ın gizli soruşturmacı olduğunu Yusuf Müdürün müdürü biliyor ondan ayrı olarak ise Yusuf Müdür'ün gizli tuttuğu çekmecesinde ise Sarp'ın gizli dosyası bulunuyor hatırlarsanız önceki bölümlerde Mert'e verecekti. Bunlar ortaya çıkar ve Sarp bir şekilde serbest kalır diye düşünüyorum. Birde Çoşkun elinde silah ile Celal'i sıkıştırıyor ve silah sesi geliyor Çoşkun'un Celal'i vuracağını zannetmiyorum ama vurursada Celal'in çok hasar almaz büyük ihtimalle Çoşkun'u birisi vuracak. Birde Çoşkun ortaya çıkması beni şaşırttı arkasında Kudret olabilir. Son olarak ise pek emin değilim bu konuda ama Minik karakterinden Celale ihanet gelebilir.

0 Yorum: