Diğer Bölümde Ne Olacak? #2 - İçerde 36. Bölüm

28 Mayıs 2017 Pazar 0 Yorum


Diğer Bölümde Ne Olacak? Adlı serimizin ikinci bölümündeyiz bu bölümde İçerde dizisi ile ilgili değişik düşüncelerim var. Serinin bu bölümü geç geldi bunun sebebi 2. Fragmanın geç gelmesinden kaynaklandı.



İçerde'nin yeni bölümü yarın Show TV'de gerçekten final bölümüne yaklaştıkça bölümlerin heyecan artıyor. İddaalara göre İçerde dizisinin final bölümü 39. Bölüm olarak söyleniyor ama tabi bunlar net bilgiler değildir. İçerde dizisinin resmi sosyal medya hesabından söylediğine göre İçerde dizisinin final tarihinin belli olmasına 2 gün var. Dizinin diğer bölümüne geçmeden önce önceki bölümde neler oldu onlara bir bakalım.

İçerde dizisinin 35. Bölümünde Yusuf Müdür ölmüştü ve Celal orada Yusuf Müdürü Sarp'ın öldürdüğünü göstermeye çalıştı ve bunda başarılı oldu daha sonra Sarp polis olduğunu ve Yusuf Müdür ile beraber hareket ettiklerini içerde olduğunu söyledi. Polisler buna pek inanmadı ve Sarp'ı alarak emniyete götürdü ardından Yusuf Müdürün yerine yeni bir müdür geldi ve Sarp onada aynı şeyi söyledi daha sonra Sarp'ın gizli soruşturma numarasını sordular Sarp söyledi ama bilgisayarın başında Yusuf Müdürün oğlu vardı. Yusuf Müdürün oğlu Babasını Sarp öldürdüğünü düşünerek Sarp'ın belgesini yok etti ve Sarp yalancı duruma düşerek nezarete gönderildi. Daha sonra Yusuf Müdürün oğlu Sarp'ın yanına geldi ve Sarp ona bilgilerinin sadece bilgisayarda olmadığını Yusuf Müdürün dosyayı farklı bir yerde daha bulunduğunu ve Yusuf Müdürün müdürününde bildiğini söyledi. Daha sonra Yusuf Müdürün oğlu babasının gizli odasıma girerek Sarp'ın dosyasını bularak yaktı daha sonra babasının üstünden çıkan telefonu bularak Sarp'la Yusuf Müdürün Mert'i kandırmak için yazdığı mesajları gördü ve Sarp'ın babasını öldürdüğünü tamamen inandı. Daha sonra Sarp'ı mahkemeye götürmek amacıyla polisler arabayla götürüyordu. Daha sonra Kudret ve Alyanak polislerin arabasının önünü keserek Sarp'ı kaçırdılar. Sarp'ı kaçırmaların sebebi ise planlarının parçası olmasıydı daha sonra Sarp Celali korkutmak amacıyla deposunu ve evinin önündeki arabasını patlattı gerçekten işe yaradı. Ama Sarp'ım celali bitirmeden önce bir işi vardı oda kardeşi umut'u bulmaktı bunuda zaten 35. Bölümün final sahnesinde yaptı. Ama Çoşkunun final sahnesinden önce ölmüş olarak gösterilmesi ama sonra ortaya çıkması kafa karıştırdı.


36. Bölüm incelemesine gelecek olursak Fragman'da aslında pek bizim işimize yarayacak yada süpriz birşey vermediler. Öncelikle şunları söylemek istiyorum bundan önceki İçerde bölümüne baktıysanız görmüşsünüzdür. Sarp'ın polis olduğu anlaşılacak demiştim bu diğer bölümde Yusuf Müdürün oğlu Sarp'ın herşeyini yok etti ama dediğim gibi Yusuf Müdürün Müdürüne birşey olmassa Sarp'ın polis olduğu anlaşılacaktır. Artık diğer bölüme geçelim bu bölümde fragmanda anlayacağınız gibi kesin olarak Mert'in Umut olduğunu öğreniyorlar. Aslında diğer bölüm için birçok olasılık var bu olasılıklar Yusuf Müdürün ölmediğini bile gösteriyor ama ben öyle birşey olacağını düşünmüyorum. Büyük olasılıkla Kudret, Alyanak, Çoşkun, Sarp ve Umut birleşecektir ve Celal'i bitirmeye çalışacaklardır. Umut büyük ihtimalle Celal'in yanında yani içerde olacaktır ve Celalin yaptığı planları Sarp'a haber verecektir. Bu bölümde Davut'un öleceğini düşünüyorum çünkü Kudret Celal'in en iyi adamını öldürmeliyiz gibi şeyler söylemişti. Birde Eylem konusu var Eylem'in hayatı tehlikede çünkü önceki bölümü izlemişseniz Eylemin Celali kötüleyecek şekilde haber yapmıştı. Final bölümüne yaklaştığımız için Eylem'de ölebilir bundan ayrı olarak ise Celal'in deposunu, arabaların patlamasını ve Celal'in yatağının altındaki mermiyi Umut koymuş olabilir eğer böyle birşey olursada Çoşkun'un Sarp ile Mert'in kardeş olduğunu söylemesi bu olaylardan önce olmuş olabilir. İçerde'nin 36. Bölümünden önizlemesinden düşüncelirim böyle İçerde gibi başka dizileride önizlemesini yapmamızı istiyor iseniz yorumlarda belirtin.

0 Yorum: