Bekleneni Verdimi #4 | Aşk-ı Roman

24 Ağustos 2017 Perşembe 2 Yorum


Bildiğiniz gibi evlilik programında gelin adayı olan Solmaz'la, damat adayı Kaan'ın yeni dizisi çıktı. Dizi TV8 adlı kanalda hafta içi her gün saat 19.45'te yayınlanmaktadır.

Evleneceksen Gel programında ünlenen Solmaz ve Kaan birliktelikleriyle herkesin dikkatini çeken ikili hem birliktelikleriyle hem atışmalarıyla hemde ayrılıklarıyla belirli bir hayran kitlesi kazanmıştır. Açıkcası senaristler ve yapımcılar bu hayran kitlesini yakalamış kişileri yakalarını bırakmayıp bir dizi çekmek istediler. Dizi 21 Ağustos Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara geldi ve dizi ilk bölümüyle total'de 2,45 reyting alarak 6. Sırada yer aldı. 2. Bölümünde ise 2,41 reyting alarak 7. Sırada yer aldı. Dizi yayınlanan 3. Bölümüyle 2,22 reyting alarak 9. Sırada yer aldı. Dizinin aldığı reytinglere baktığımızda yaz dizilerine göre iyi gibi görünüyor ama tabi önemli olan yaz dizilerine göre değil kış sezonuna göre iyi reytingler alması tabi bunları zaman gösterecek. Dizi yeni bir oyuncu katılır veya dizide oluşacak herhangi bir senaryo değişikliğinde dizinin reyting puanı yükselebilir veya düşebilir. Dizinin konusuna gelecek olursak Roman kızı Solmaz'ın ve Kaan'ın aşkıyla her şeyi baş etmesini konu alacak.

Dizinin oyuncularına baktığımızda Evleneceksen Gel programındaki adayların neredeyse hepsinin olduğunu söyleyebilirim. Dizide Evleneceksen Gel programındaki gelin adayları ve damat adaylarının olması iyi hoş'da ben şunu sorarım nerede oyunculuk diziye baktığınızda oyunculuk diye bir şey olmadığını göreceksiniz. Bu diziyi sadece evlilik programındaki hayran kitlesine güvenerek yapmışlar. Yönetmen şöyle düşünecek olmalı Solmaz ve Kaan olsunda senaryo olmasada olur yada oyunculuk ile ilgili tecrübeleri olmasada olur diye düşünmüş olmalı. Dizinin senaryosu ve oyunculuk bakımından yalnız olmadığımı söylemeliyim diziyi sosyal medyada genel olarak diziye bakanların çoğu eleştirmiş. Ben bunu şuna bağlıyorum hiç bir oyuncu tecrübesi olmayan bir insanları başrol yapmak insanlara anlamsız gelmiş olabilir bunun üzerine senaryoda kötü olunca buda bir çok kişinin kötü yönde etkilemesine sebep oluyor. dizinin bekleneni verip vermediğine baktığımızda ise ben her şey reyting olmadığını düşünüyorum biraz kalite biraz düzgün bir hikaye ve tabiki izleyicinin aldığı zevk bunlara baktığımda ise bekleneni vermediği çok açık ortadadır.

Öneri :Çocuklar Duymasın Bekleneni Verdimi

2 yorum:

  1. İnsanların dizi kalite anlayışı mı düşük, anlamıyorum. Bu diziye reyting sağlayacak kadar izlemek... Saçma sapan geliyor. Ne programı severim ne de bu diziyi. Açıkçası oluşan hayran kitlesinin de kafası çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten dizi sektörü ölmüş Poyraz Karayel gibi dizileri bitirip Aşk-ı Roman gibi dizileri sürdürüyorlar.

      Sil