Saçlarımızı Nasıl Kolay Şekillendiririz ?

15 Eylül 2017 Cuma 0 Yorum


Saç şekillendirme konusu her erkekleri bir hayli düşündürüyor ve eminim ki sinirlendiriyor. Yazacağım yazıda ise bu sizin sinirlerinizi fazlasıyla geçireceğini düşünüyorum.


Biz Erkekler genellikle kısa saçlı olduğumuz için saçlarını kaldırarak daha fazla yakıştıklarını düşünürüz ve saçlarını jole, vax veya sprey kullanarak kaldırmaya çalışırız. Saçları bazen istedikleri gibi kalkar bazen ise tam tersi sonuçlar meydana gelir. Tam tersi sonuçlar saçın olmaması veya saçın fazla dökülmesi gibi olaylar olabilir. Öncelikle saçınızın daha düzgün ve daha dayanıklı durmasını istiyorsanız size lazım olan şeyler saç kuruma makinası ve vax tabi bu sizin tercihinize göre sprey yada jole'de olabilir. Banyodan çıktınız saçınız ıslak öncelikle saçınızı saç kurutma makinasıyla kurutun artından saçınızın şekillendirmek istediğiniz yerlerine vax sürün. ve ardından elinize tarağı ve saç kurutma makinasını alın ve şekillendirmek istediğiniz gibi yapın. Tabi bu olayları maşa ile falanda yapıyorlar saç kurutma makinasının yerine onunla yapabilirsiniz.

 Şimdi bana saçlarımız dökülüyor onu ne yapacağız diyebilirsiniz. Şunu söylemeliyim ki yukarıda ki malzemeler aşağı yukarı aynı oranda saç döküyor. Tabi jole diğerlerine göre biraz daha fazla döktüğünü söyleyebilirim ama bunları yaptıktan sonra akşam eve döndüğünüzde banyoda saçınızı yıkamalısınız. Saçı uzun erkekler için ise aşağıdaki kırmızı yazıya tıklarsanız sizin için yeterince bilgi olduğunu düşünüyorum. Saç dökülmesine karşı bir kaç bilgi daha vermek gerekirse şunu söylemeliyim saçınız dökülürse sadece bunu saçıma kötü bakıyorum yada çok fazla sprey sıkıyorum gibi düşünmeyin çünkü saç dökülmeler sadece saçlarımıza bakmadığımızda dökülmez. Günlük hayatta yaşadığımız şeyler, beslenmemiz yada ne bileyim spor yapıp yapmamanıza göre saç dökülmeniz sebepleri değişebilir.

Uzun Saçlı Erkekler İçin Tavsiyeler





0 Yorum: