Cumali Ceber Filmi Nasıldı?

8 Ağustos 2017 Salı 0 Yorum


4 Ağustos 2017 tarihinde vizyona giren Cumali Ceber filminin iyi yanlarını ve kötü yanlarına bakacağız ve sonunda ise Kötü, iyi ve çok iyi olarak bir puan vereceğim.



Çoğu kișinin merakla bekledigi film Cumali Ceber ilk 3 günde izlemende en üst sıralarda yer almakta. Hepimiz biliyoruz ki ülkemizde ne kadar tepki gören bir iș olursa o ișe genellikle çok yoğun bir ilgi olur. Bu filmde çok tepki gören ama insanlarında bir yandan çok ilgi gören ișlerden biridir. Film biliyorsunuz İMBD puanına göre Türkiyenin en kötü filmlerinden biri seçildi. Filmi İMBD puanına göre 10 puan üzerinden 1 puan aldı ve bu notun kötü olduğunu söylememe gerek yok heralde diye düșünüyorum. Film Box Office Türkiye verilerine göre ilk 3 günde 128.564 izlenerek zirvede yerini aldı ve filmin bașrol oyuncusu Halil Söyletmez instagramından hayranlarına teșekkurlerini sundu. Filmin yapımında 10.000 Tl ücret harcanmıș ve film ilk 3 gününde 1.469.209 Tl ücret kazanmıștır.

Filmin ayrı bir önemi daha var sosyal medya fenomenin ilk filmi olduğu için ayrıca bir önem tașımaktadır. Filmin konusu ve oyuncu kadrosuna gelecek olursak Filmin konusu șöyle; Cumali Ceber emekliliğine 1 gün varken patronuyla kavga edip ișden ayrılmaktadır. Daha sonra okullarından bir türlü mezun olamayan 2 oğluyla beraber tatil yapmaya gider ve filmin konusu ise bu tatil ile beraber bașlamaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda Halil Söyletmez Cumali Ceber rolündedir, Doğa Konakoğlu ve Emre Keskin ise 2 oğlunun rolunü üstlenmektedir. Filmde ayrıca Ece Seçkin, Gökhan Keser
ve Ferhat Göçer gibi ünlü șarkıcılarda bulunmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Gök oturmaktadır. Film yorumlarına baktığımda ise film için neredeyse olumlu olacak bir yorum görmediğimi söyleyebilirim. Film için not verecek isek seneryo halkında yorumlarına göre kötü notunu veriyorum ama filmin halkın ilgisini çektiği görülüyor ve bunun dahada artacağını düșünüyorum.

0 Yorum: